close

Danspil producerer og distribuere familie og brætspil for hele familien

Dyrenes hotel

Dyrenes hotel

Som hotelejer på Dyrenes Hotel er du i hård konkurrence med de andre hotelejere om at få fyldt dit hotel op. Problemet er bare, at hvert dyr er meget krævende og kun passer til bestemt hotelværelse, så det gælder om at finde de rigtige dyr til værelserne på dit hotel så hurtigt som muligt.

Hvert hotel har 24 værelser som skal bebos, men dine konkurrenter er snedige og kan have lokket dine kunder til deres hotel. Måske i kan indgå en byttehandel med hinanden? Eller måske du skal håbe på, at en af de irriterende Gribbe bosætter sig hos dem, og stopper dem fra at vinde.

Handlingskort kan skabe en masse uforudsete situationer på godt og ondt. Der kan fx opstå brand i en etage af dit hotel, så alle på dyr på etagen skal evakueres, eller du kan være heldig at få ekstra mange kunder på en tur. Måske finder du endda alle hotelejeres drømmekunde Kamæleonen.

Dyrenes Hotel er et super sjovt familiespil velegnet til hurtig og let familie- og børnehygge. Det er intuitivt, og der er altid på sjov og spas på Dyrenes Hotel.

  • Varenummer:14056
  • Ean:5711699140568
  • Alder:5+
  • Antal spillere:2-6
  • Spilletid:30 min
Download spilvejledning
Forhandles hos