close

Danspil producerer og distribuere familie og brætspil for hele familien

Sortskæg

Sortskæg

Sørøverne var nogle barske grumme fyre. De overfaldt uskyldige skibe og røvede og plyndrede dem, bare fordi de havde lyst. Under sørøvernes storhedstid fragtede mange skibe tit kostbare varer i deres last til Amerika, så der var altid fare på færde, når man sejlede ud på verdenshavene. Måske mest kendt af alle var den frygtindgydende kaptajn Sortskæg, som var en meget grisk herre og gemte alle sine mange skatte rundt omkring på små øde øer. Skattene var for længst glemte og forsvundne, men nu er der kommet en, som har et kort over alle Sortskægs skatte og leder efter en god kaptajn. Du skal bevise, at du er den klogeste og mest snu sørøverkaptajn ved at slå dine konkurrenter i Sortskægs eget spil.

Hver spiller får 7 kort og skal på 13 omgange få så mange point som muligt ved at forudse hvor mange stik, som man kan tage. Men sørøvere spiller aldrig efter reglerne, så gulddukater trumfer alle andre kort. Efter hver omgang mister hver spiller et kort indtil man kun har 1 tilbage. Herefter kører man tilbage op til 7 kort og 13. omgang. Husk at holde øje med pointtælleren, så den slambert ikke er en snydepels og løber med skatten!
Vinderen af spillet får skattekortet og Sortskægs skat.

Sortskæg er et strategisk kortspil for hele familien. De 13 omgange gør, at spillet ændrer sig hele tiden, og det er ikke det samme på vej ned, som det er på vej op igen.

  • Varenummer:14011
  • Ean:5711699140117
  • Alder:8+
  • Antal spillere:2-6
  • Spilletid:30-45 min
Download spilvejledning
Forhandles hos